Kopranović ponovo uhapšen: Šakom u glavu udario sugrađanina nakon svađe u saobraćaju

GS
Kopranović ponovo uhapšen: Šakom u glavu udario sugrađanina nakon svađe u saobraćaju

BANjALUKA- Jelenko Kopranović (51) a.k.a. Sjenica uhapšen je juče zbog sumnje da je nakon svađe u saobraćaju šakom u glavu udario vozača automobila u Banjaluci.

U PU Banjaluka navode da se napad dogodio juče oko 17.15 časova u Subotičkoj ulici u Banjaluci.

”Policijski službenici PU Banjaluka u 18.30 časova lišili su slobode J.K. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje. Policiji je u 17.15 časova oštećeni prijavio da ga je, nakon nesporazuma u saobraćaju, fizički napao nepoznati muškarac koji je upravljao motociklom ”honda”, usljed čega je zadobio tjelesne povrede”, saopštila je PU Banjaluka.

Dodaju da je oštećenom ukazana ljekarska pomoć u UKC Republike Srpske. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, piše ATV.

Kopranović je poznat kao višestruki prestupnik, koji je ranije osuđivan za više teški krivičnih djela. U posljednje tri godine više puta je privođen zbog nasilničkog ponašanja, a u januaru je protiv njega podignuta optužnica jer je šakom u glavu udario policajca D.R. koji je, po službenoj dužnosti, krenuo da ukloni njegov nepropisno parkirani ”BMW”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana