Komšije o krvavom piru u Knjaževcu: Podigli su ga, a sada su dobili metak u glavu

GS
Komšije o krvavom piru u Knjaževcu: Podigli su ga, a sada su dobili metak u glavu

BEOGRAD- Nezapamćen zločin dogodio se juče popodne u Knjaževcu kada je Aleksa Milojević (22), kako se sumnja, hicima iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), kao i babu Saru Milojević (83) i dedu Miću Milojević (81).

Kako se saznaje, mladić je poslije trostrukog ubistva uhapšen, a policiji je navodno rekao da je ubio članove svoje porodice iz samilosti.

- Ubio sam ih jer nisam mogao više da brinem o njima - navodno je rekao mladić nakon što su mu stavljene lisice na ruke.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, izjavio je juče "da je Milojević izvršio trostruko ubistvo u svojoj porodičnoj kući u Knjaževcu".

- Deda je bio nepokretan, a otac i baba teško bolesni. Ubistvo je izvršio iz lovačkog oružja svog dede. Odmah je uhapšen i priznao je krivično djelo. Policiji je izjavio da nije više mogao da brine o njima - potvrdio je Dačić.

Jezivi zločin šokirao je čitav Knjaževac, a komšije iz ulice u kojoj se sve dogodilo za Kurir kažu da su ih juče uznemirile policijske sirene i sirene ekipe Hitne pomoći.

- Bilo je strašno, odjednom su se sve ekipe sjatile u kuću Milojevića. Kada smo čuli šta se desilo zanijemili smo. Poznajemo porodicu. Inače, u toj Aleksa je živio sam, dok su baba, deda i otac živjeli u jednom selu u okolini Knjaževca. Juče su njegovi otac, deda i baba išli kod ljekara u Zaječaru na kontrolu i svratili su kod njega - kažu komšije i dodaju da ne znaju šta je konkretno prethodilo trostrukom ubistvu.

Prema njihovim riječima, porodica Milojević važi za normalnu, finu, mirnu i radnu. Dodaju da su ranije imali veliku firmu za PVC stolariju, ali je ona ugašena prije nekoliko godina kada se Aleksin otac razbolio.

- Predrag se šlogirao, a njegov otac Mića je bio nepokretan, dok je baba Sara imala problema sa srcem. Inače, Predrag i Aleksina mama su se odavno razveli, a ona je bila u lošim odnosima sa svekrom i svekrvom, odnosno Sarom i Mićom, oni su nju krivili za nešto, tvrdili su da ih je strašno prevarila. Poslije razvoda, Aleksa je ostao sa ocem, babom i dedom - pričaju komšije iz Knjaževca i dodaju:

- Eto, podigli su ga od kile mesa, a sada su dobili metak u glavu. Ne mogu da dođem sebi, ne mogu da povjerujem šta se dogodilo, djelovali su kao normalna porodica.

Policija je na mjestu zločina obavila uviđaj.

- Osumnjičenom mladiću je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti saslušan u tužilaštvu. Još uvijek se ne zna koje konkretno krivično djelo će mu se stavljati na teret, da li teško ubistvo za koje je zaprećena doživotna kazna zatvora ili "obično" ubistvo za koje je zaprećena blaža kazna - objašnjava izvor Kurira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana