Kod Trebinja zaplijenjeno 40 kilograma droge (FOTO)

N. T.
Foto: Granična policija BiH

TREBINjE – Pripadnici Granične policije BiH u Trebinju danas su zaplijenili 40 kilograma skanka i uhapsili V.M. i M.N.

Kako je saopšteno iz Granične policije BiH narkotici su otkriveni pregledom vozila „mercedes“ u graničnom području opštine Trebinje.

- Vozilo tipe „mercedes“ ML kojim je upravljao V.M. državljanin BiH je kontrolisano i zaustavljeno danas  oko 12 časova u graničnom području opštine Trebinje. Detaljnim pregledom  u prtljažnom prostoru, pronađene su tri velike crne putne torbe s opojnom drogom - saopšteno je iz Granične policije BiH

Dodaje se da je kao  prethodnica ispred pomenutog „mercedesa“ išlo vozilo „fijat punto“ kojim je upravljao M. N., državljanin BiH. 

 

- Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo neovlašteni promet opojnim drogama o događaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva  BiH, kao i dežurni sudac Suda BiH. Osumnjičeni su lišeni slobode i protiv njih će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nadležnom tužilaštvu-rekli su u Graničnoj policiji BiH.

Dodali su da su  aktivnosti jedinice granične policije Trebinje realizovane  u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske,  Policijskom upravom  Trebinje. Rad na predmetu se nastavlja. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana