Kod Foče pronađen Beograđanin koji je doživio nazgodu pa se izgubio

N.T.
Kod Foče pronađen Beograđanin koji je doživio nazgodu pa se izgubio

FOČA - Policija je efikasnim radom ubrzo nakon prijave pronašla Beograđanina Dragana M. koji je doživio saobraćajnu nesreću u Šćepan polju kod Foče nakon čega se izgubio, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Navodeći njegove inicijale iz  Policijske uprave Foča, saopštili su da im je ovaj slučaj prijavljen 26. jula.

- U prijavi je navedeno da je M.D. imao saobraćajnu nezgodu 25. jula na području Šćepan polja i da se s njim porodica čula 26. jula putem telefona kada im je rekao da ne zna gdje se tačno nalazi. Operativnim radom  lociran je  telefon i utvrđeno je da se lice nalazi na području Šćepan polja. Zajedno sa porodicom policija je pretražila teren i M. D. je pronađen jutros 27. jula oko 7.20 časova - saopštili su iz PU Foča.

Beograđanin Dragan M. prebačen u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje zadržan  na liječenju. U policiji su pojasnili da su utvrdili da se 25. jula oko 21.20 časova desila saobraćajna nezgoda na putu Šćepan polje – Foča, u mjestu Dučeli u kojoj je jedno lice teže povrijeđeno. Naglasili su da su uviđaj nesreće obavili  policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, dok je povrijeđeni zadržan na liječenju.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana