Kod Banjalučanina pronađeni kokain i medicinska šprica

Nebojša Tomašević
Kod Banjalučanina pronađeni kokain i medicinska šprica

BANjALUKA - Nemanja Ćutković (33) iz Banjaluke, odranije poznat po krivičnim djelima, uhapšen je nakon što je kod njega pronađeno blizu 10 grama kokaina kao i šprica sa smolom kanabisa, potvrđeno je "Glasu Srpske"

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći incijale, saopšteno je da je pomenuti uhapšen 15. jula u okviru akcije usmjerene na sprečavanje i otkrivanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

- Kod navedenog lica N.Ć pronađena je i oduzeta pvc vrećica u kojoj se nalazilo oko 9,8 grama bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain. Takođe nađena je i oduzeta medicinska šprica sa sadržajem crne otopine (koja asocira na smolu kanabisa) -  stoji u saopštenju.

Navodi se da se osumnjičenom N.Ć. na teret stavlja krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

- Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu - piše u saopštenju.

Ćutković je  osumnjičen ranije za nasilje u porodici, razbojništvo koje počinio u FBiH i za koje je osuđen, a hapšen je i zbog nasilničkog ponašanja. 

On je inače sin Aleksandra Ćutkovića koji je uhapšen u okviru akcije ”Eskadron” zbog sumnje da se bavio trgovinom narkotika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana