"Kasper" ulovio sedam narko-dilera

N.T.
"Kasper" ulovio sedam narko-dilera

SARAJEVO - Policija je u akciji "Kasper" uhapsila sedam osoba zbog sumnje da su se bavili preprodajom narkotika, a zaplijenjeno je oko 1,2 kilograma spida, 1,3 kilograma marihuane i 90 grama heroina.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo je saopšteno da su u okviru akcije izvršeni pretresi na 12 lokacija te daje policija osim droge zaplijenila 900 maraka, oružje i predmete za prepakivanje i preprodaju narkotika.

- Zaplijenjene su vage za mjerenje, poluautomatska puška, automatska puška "M56" sa četiri okvira municije, te 156  metaka raznog kalibra, učna bomba, jedan pištolj sa okvirom i sedam  metaka - navodi se u saopštenju policije.

Ističe se da su uhapšeni povratnici  u vršenju krivičnih djela, koji će nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a KS biti predati u dalju nadležnost Tužilaštvu Kantona Sarajevo. 

Terete ih da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i eksplozivnih sredstava te za nedozvoljeno posjedovanje vatrenog oružja.


 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana