Jurio auto-putem 200 kilometara na sat i sve snimao: Ovo je bračni par koji je poginuo u teškoj saobraćajki

Kurir
Foto: Printskrin

Edi Zdjelar (24) iz Nove Gradiške i njegova supruga (20) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u petak kada je Edi izgubio kontrolu nad svojim bmv-om i zakucao se u kamion.

Sisačko-moslavačka policija objavila je detalje teške nesreće. Saobraćajka se dogodila, objašnjava policija, kada je Edi upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u zadnju stranu kamiona bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao ispred njega u istom smjeru.

Na mjestu događaja vozač i 20-godišnja putnica iz automobila (oboje hrvatski državljani) su smrtno stradali, a njihova tijela su prevezena u sisačku Opštu bolnicu, gdje će se obaviti obdukcija, dok je dijete (2) teže povrijeđeno.

Inače, prije same nesreće vozač bmv-a snimao je video za društvene mreže u kojem se vidi da je njegovo vozilo tehnički neispravno, a takođe je vozio i preko 200 km/č. Video je objavio na svom Fejsbuku. Riječ je o vozilu bmv serije 5 e60 koji je u jednom trenutku vozio 220 km/č, piše na stranici Granični prijelaz Maljevac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana