Jezivi detalji stravične saobraćajke: Drogiran divljao autom, pa odveo prijatelje u smrt?

Agencije
Jezivi detalji stravične saobraćajke: Drogiran divljao autom, pa odveo prijatelje u smrt?

BEOGRAD - Mladići S. M. (21) i S. R. (21) iz Ćuprije poginuli su sinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok je maloljetnica (16) iz njihovog automobila tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede.

Kako saznaje Kurir, za volanom BMW-a bio je mladić S. T. (21) iz Ćuprije, koji je i sam povrijeđen u nesreći. Naime, S. T. se tereti da je počinio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Jagodini.

- Sumnja se da je S. T. upravljajući automobilom marke "BMW" ćuprijskih registarskih oznaka iz pravca Senja prema gradu Ćuprija navodno, pod dejstvom droge i vozeći neprilagođenom brzinom izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s puta - navodi dobro obaviješten izvor i dodaje:

- Od siline udarca prednji dio automobila "BMW" je potpuno smrskan.

Od zadobijenih povreda mladić S. M. je preminuo je na licu mjesta, dok je S. R. podlegao povredama na putu do bolnice. Maloljetna putnica, stara 16 godina u saobraćajnoj nesreći zadobila je teške tjelesne povrede i ima brojne prelome.-

Osumnjičeni vozač BMW-a takođe je, zadobio teške tjelesne povrede u vidu nagnječenja grudnog koša i on se kao i maloljetnica nalazi u bolnici.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje jezive saobraćajne nesreće u kojoj su dva mladića smrtno stradala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana