Jedna osoba povrijeđena u sudaru tri vozila, prebačena na UKC Srpske

Srna
Jedna osoba povrijeđena u sudaru tri vozila, prebačena na UKC Srpske

MRKONjIĆ GRAD- Vozač "fijata" D. J. povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Brdo kod Mrkonjić Grada i upućen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Vulinova je navela da su u nezgodi, koja se dogodila juče oko 18.20 časova, osim povrijeđenog lica, učestvovali i M.Č. automobilom marke "škoda" i D.Š. teretnim vozilom "mercedes", svi iz Mrkonjić Grada.

Ona je dodala da su uviđaj izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad, te da je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode u toku.

Vulinova je rekla da su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad juče lišili slobode vozača P.T. iz ovog mjesta jer je vozio sa 2,24 promila alkohola u krvi.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Mrkonjić Grad juče je evidentirano po jedno krivično djelo i saobraćajna nezgoda, dok nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana