Iz stana u Banjaluci ukrao 4.100 KM

Srna
Iz stana u Banjaluci ukrao 4.100 KM

BANjALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili su kriminalističku obradu lica čiji su inicijali S.G. zbog sumnje da je počinilo tešku krađu tako što je iz stana u Banjaluci ukralo 4.100 KM i druge predmete.

U saopštenju se navodi da su juče, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, pretreseni stan i druge prostorije koje koristi S.G, kada su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela, o čemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Ovo lice je osumnjičeno da je počinilo krivično djelo u periodu od 17. do 22. juna.

Proteklog dana uhapšeno je i lice čiji su inicijali L.I. iz Banjaluke, kod kojeg je prilikom legitimisanja pronađena i oduzeta marihuana.

Policija je, prilikom kontrole vozila "audi", uhapsila vozača iz Teslića čiji su inicijali I.H. jer je kod ovog lica utvrđeno prisustvo amfetamina.

Na području Policijske uprave Banjaluka prethodnog dana zabilježeno je šest krivičnih djela, dva narušavanja javnog reda i mira i 16 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica povrijeđena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana