Identifikovana četiri lica koja su napala dva sugrađanina

Srna
Identifikovana četiri lica koja su napala dva sugrađanina

DOBOJ - Policija je u Tesliću identifikovala četiri lica iz ove opštine zbog sumnje da su fizički povrijedila sugrađane D.V. i Z.K, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv lica čiji su inicijali S.K, M.K, S.Đ. i S.K. policija će dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu dostaviti izvještaj o krivičnom djelu nasiliničko ponašanje.

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Teslić juče u 3.25 časova prijavljeno da su se u zdravstvenu ustanovu u Tesliću javila lica D.V. i Z.K. sa tjelesnim povredama koje su zadobila kada ih je u povratku kući više lica presrelo automobilom i fizički napalo.

Srna saznaje da je fizičkom napadu prethodio incident u ugostiteljskom objektu u Tesliću. Vozač motocikla "honda" čiji su inicijali A.H. iz Maglaja teško je povrijeđen u sudaru sa "škodom" u teslićkom naselju Donji Ruževići.

U saobraćajnoj nezgodi lakše je povrijeđen vozač "škode" čiji su inicijali Z.H. iz Austrije. Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj ovo je okvalifikovao kao krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policija je u Petrovu uhapsila lice iz ove opštine čiji su inicijali S.V. zbog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija i odbijanja alko-testa, a u Doboju D.P. iz ovog grada zbog ometanja državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

Ova lica uhapšena su juče i izdat im je prekršajni nalog. U Modriči je juče uhapšen vozač sa inicijalima Đ.S. sa područja ove opštine jer su mu utvrđena 1,73 promila alkohola u krvi.

U protekla 24 časa na području u nadležnosti Policijske uprave Doboj evidentirana su četiri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana