Hapšenje zbog krađa, a pronađena i vojna puška

J. Sa.
Hapšenje zbog krađa, a pronađena i vojna puška

DOBOJ - Zoran Simić iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je sa jednog otvorenog gradilišta ukrao građevinski materijal, saznaje "Glas Srpske".

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da je osumnjičeni uhapšen u petak, isti dan nakon prijave o izvršenom krivičnom djelu krađa.

- Policijskoj stanici Doboj prijavljeno je da je u prethodnih nekoliko mjeseci osumnjičeni Z. S. sa jednog otvorenog gradilišta vlasništvo jednog privrednog društva, otuđen određeni građevinski materijal - saopšteno je iz policije.

Dodaju da je ukradeni građevinski materijal pronađen i biće vraćen oštećenom.

- Za Z. S. postoji sumnja da je tokom prethodne sedmice izvršio provalu u jednu vikendicu na području Doboja odakle je otuđilo alkoholno piće i druge predmete. Kod lica Z.S. je pronađena i oduzeta vojna puška - navedeno je iz policije.

Ističu da će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv navedenog lica će Okružnom tužilaštvu Doboj biti dostavljeni izvještaji o izvršenim krivičnim djelima krađa, teška krađa i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana