Hapšenje u Šipovu: Ispred radnje krao dijelove satelitskih antena

J.Sa
Hapšenje u Šipovu: Ispred radnje krao dijelove satelitskih antena

ŠIPOVO - Osoba A. B. iz Novog Sarajeva priveden je zbog sumnje da je ispred privatne trgovačke radnje krao dijelove satelitskih antena.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopštili su da je policija u ponedejljak ujutro tokom redovne kontrole uočila osumnjičenog.

- Službenici Policijske stanice Šipovo u ulici Sime Šolaje ispred privatne trgovačke radnje primjetili su nepoznato lice kako u gepek automobila "pežo" utovara dijelove satelitskih antena koji su se nalazili složeni ispred radnje koja je u tom vremenu bila zatvorena - saopšteno je iz policije.

Dodaju da je isti dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad, a uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka obavljen pretres navedenog automobila.

- Tom prilikom pronađeni su i oduzeti predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. O prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog  tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade otpusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo krađa - stoji u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana