Hapšenje u Gradišci: U košnicama pronađeno oružje i municija

Srna
Hapšenje u Gradišci: U košnicama pronađeno oružje i municija

GRADIŠKA - Veća količina oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava pronađena je u šumi u mjestu Jelići na području Gradiške, a policija je uhapsila jedno lice.

Iz Policijske uprave Gradiška su naveli da je slobode lišeno lice čiji su inicijali M.G. iz Gradiške u čijem vlasništvu je lokacija na kojoj su pronađeni oružje i municija.

Policijski službenici su, kako se navodi, operativnim radom na terenu došli do saznanja da se u šumi u mjestu Jelići nalazi određena količina vojnog naoružanja i municije, te su došli do saznanja čije je vlasništvo ta lokacija.

Na toj lokaciji policija je pronašla i oduzela veću količinu oružja i municije, minsko-eksplozivnih sredstava, tromblonske mine i druge predmete koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

“Izvršen je pretres na tri lokacije koje koristi lice M.G. i tom prilikom je pronađena i oduzeta oprema za uzgoj i proizvodnju opojne droge”, naveli su iz Policijske uprave.

Uhapšeno lice sumnjiči se da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem daljih aktivnosti.

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen Mladen Grbić (43) iz Gradiške.

Prethodno su policajci došli do saznanja da se u šumi, u košnicama pčelinjaka koji je napušten, nalazi vojno naoružanje i municija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana