Hapšenje u Bijeljini: Drogiran vozio motocikl

N. Tomašević
Hapšenje u Bijeljini: Drogiran vozio motocikl

BIJELjINA - Motociklista M. J. uhapšen je nakon što je počinio saobraćajne prekršaje, a utvrđeno da je pozitivan na drogu.

Takođe, kontrola je pokazala da duguje blizu 3.500 KM za saobraćajne kazne pa mu je oduzet motocikl “suzuki”.

Iz Policijske uprave Bijeljina saopštili su da je pomenuti kontrolisan 25.septembra u Ulici Neznanih junaka u Bijeljini.

- Prilikom kontrole motocikla ,,suzuki“ utvrđeno je da vozač  M.J. njime upravlja prije sticanja prava na upravljanje, kao i da motocikl nije registrovan za učešće u javnom saobraćaju - navedeno je u saopštenju.

Dodaj se da je tokom kontrole M.J.  podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu i utvrđeno je da je  pozitivan na kokain, nakon čega je  lišen slobode. 

- Uvidom u Registar novčanih kazni policijski službenici su utvrdili da se radi o višestrukom povratniku u činjenju težih saobraćajnih prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, što je i bio osnov da se od navedenog privremeno oduzme motocikl. Provjerama u službenim evidencijama, utvrđeno je da M.J. ima evidentiran dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.491 KM - stoji u saopštenju.

Ističe se da će nadležnom sudu biti dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv ovog lica.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana