Gradiška: Utopio se muškarac u Savi

N.T.
Foto: Ilustracija

GRADIŠKA - Željko Stojnić iz Gradiške utopio se u rijeci Savi u u blizini novog mosta u Čatrnji u Gradišci potvrđeno je "Glasu" u policiji.

Sve se desilo juče u popodnevnim časovima kada je rijeka ponijela pomenutog i M.V. iz Gradiške koji je uspio izaći iz vode, dok su Stojnićevo tijelo izvukli ribari.

- Policiji je 14. jula oko 16.30 časova, prijavljeno da se u rijeci Savi u blizini novog mosta u Čatrnji, grad Gradiška, nalaze dva lica koja nosi rijeka i kojima je potrebna pomoć. Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su postupili po prijavi te utvrdili da su neposredno prije dolaska policije ribari iz Save izvukli beživotno tijelo lica Ž. S. iz Gradiške, dok je drugo lice, M. V. iz Gradiške, živo izašlo iz vode-saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška 

Dodali su da je uviđaju prisustvovao dežurni mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove „Dom zdravlja” Gradiška, koji je utvrdio da nema tragova nasilne smrti te da se radi o utapanju. 

- O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela, te da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama- navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana