Gorio automobil na benzinskoj pumpi u Milićima

Srna
Gorio automobil na benzinskoj pumpi u Milićima

MILIĆI - Na benzinskoj pumpi u Milićima danas se zapalio automobil, ali je brzom intervencijom mještana i vatrogasaca izbjegnuta veća materijalna šteta, a nije bilo ni povrijeđenih.

Gorio je automobil "ford fokus", u vlasništvu T.A iz Milića.

Portparol Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević izjavila je Srni da su milićki policajci dojavu dobili u 11.30 časova, a požar je lokalizovan u 12.10 časova.

Madžarevićeva je rekla da je o događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Vlasenica.

Vođa smjene milićkih vatrogasaca Miloš Drmonjić izjavio je Srni da su na pumpi zatekli pripadnike milićke policije i mještane koji su gasili vatru protivpožarnim aparatima.

-Uspjeli smo da ugasimo vatru na automobilu na kojem su se zapalile instalacije. Riječ je o samozapaljenju, požar se nije širio. Na sreću, povrijeđenih nije bilo - izjavio je Drmonjić.

Kako Srna saznaje od očevidaca požara u autu su, osim vozača, bila i dva putnika, koji su uspjeli da napuste vozilo, bez povreda.

Očevici navode da je žena natočila gorivo i trebala da startuje automobil, a onda primijetila dim. Ona je malo pomjerila auto, nakon čega je počeo da se širi plamen ispod haube.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana