"Glas" donosi detalje o pronalasku tijela u Doboju: Mrtva braća nađena na krevetu!

Nebojša Tomašević
"Glas" donosi detalje o pronalasku tijela u Doboju: Mrtva braća nađena na krevetu!

DOBOJ – Braća Goran (60) i Ahmed Alagić (70) koji su nađeni mrtvi u zaključanom stanu u dobojskoj ulici Nemanjina, zatečeni su na krevetu i jedan od njih je navodno bio teško bolestan, a za sada ništa ne upućuje da se radi o krivičnom djelu, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Oni su pronađeni mrtvi juče nakon što je neko od stanara prijavio smrad u zgradi. - Komšije su prijavile da nešto smrdi iz stana i da ne viđaju braću.

Kada je patrola stigla na teren stan je bio zaključan, a po ulasku unutra nađena su mrtva braća čija su tijela i odmakloj fazi raspadanja -rekao je izvor "Glasa Srpske" U Policijskoj upravi Doboj potvrdili su da je policija juče dobila prijavu oko 15.50 časova i da su pronađena dva tijela u stanu u Nemanjinoj ulici.

Načelnik Odjeljenja za opšti kriminalitet Vladislav Milanović juče je izjavio je da je patrola nakon prijave izašla na teren i utvrdila navode prijave te obavila razgovor sa osobom koja je prijavila slučaj.

- Pošto je stan bio zaključan, teritorijalno vatrogasna jedinica je izvršila nasilan ulazak u navedeni stambeni prostor. Ulaskom u stan utvrđeno je da se u istom nalaze dva tijela muških osoba.

Obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Doboju. Tužilac je predložio i preduzimanje ostalih mjera i radnji na razrješenju svih činjenica okolnosti koje su dovele do smrti dvije navedene osobe-rekao je Milanović.

U policiji su istakli da je naređena obdukcija tijela kako bi se utvrdio uzrok smrti i da će se poslije toga moći više reći o tome šta se desilo.

Braća Alagić poznati su u Doboju i bile su svojevrsne legende grada i često su viđani među navijačima fudbalskog kluba "Sloga".

Kako pričaju Dobojlije oni su živjeli sami i često su hodali gradom, ali u posljednjih desetak dana prije tragične vijesti niko ih nije viđao.

Od braće su se na društvenim mrežama oprostile brojne Dobojlije, ali i FK "Sloga". "Korzo, kino 'Partizan', Dom JNA, 'Luke'…čuvaće sjećanje na vječite mladiće koji su obilježili jednu epohu grada na tri rijeke", navedeno je u jednoj objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Fudbalski klub "Sloga" na svom Fejsbuk profilu je objavio da ih je sve zatekla tužna vijest da su Goran Alagić i njegov brat preminuli. "Počivajte u carstvu nebeskom", navedeno je u objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana