Fudbaleri iz zapaljenih vozila vadili putnike!

Kurir
Fudbaleri iz zapaljenih vozila vadili putnike!

PANČEVO - Fudbaleri Hajduka iz Divoša, nakon što su ubjedljivo osvojili tri boda na gostovanju u Pančevu, upisali su još jednu, mnogo vrjedniju pobjedu – spasili su živote putnika iz zapaljenih automobila.

Na ulasku u Pančevo, neposredno ispred autobusa Divošana, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Zahvaljujući prisebnosti vozača, autobus se zaustavio se samo nekoliko metara od mjesta udesa, piše Kurir.

Incident se dogodio dok se autobus, sa rukovodstvom, stručnim štabom i igračima, približavao Pančevu iz pravca Beograda. Igrači su odmah istrčali iz autobusa i pritekli u pomoć povrijeđenima. Brzom reakcijom su izvukli putnike iz vozila, a Milan Todorović, komesar za bezbjednost Hajduka, uspio je da ugasi požar i spriječi katastrofalne posljedice.

Fizioterapeut ekipe, Mika Maksimović, odmah je pružio prvu pomoć povrijeđenima, dok je klupski sekretar Rade Maričić pozvao dežurne službe, koje su ubrzo stigle i preuzele dalje zbrinjavanje povrijeđenih. U sudaru su učestvovala dva automobila sa ukupno pet putnika, a zahvaljujući prisebnosti i hrabrosti fudbalera, izbjegnuta je tragedija.

-Tu nije bilo mnogo razmišljanja, cela ekipa je istrčala iz autobusa, pomogli smo putnicima, izvadili aparat za gašenje požara i sve se brzo rešilo. Ekipa je cela učestvovala u ovoj akciji - rekao je Todorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana