Fočak uhapšen nakon što je napao policijskog inspektora

D. M.
Fočak uhapšen nakon što je napao policijskog inspektora

FOČA - Filip Krnojelac (1995) iz Foče uhapšen je noćas oko 3:30 časova nakon što je upao u kuću kriminalističkog inspektora Policijske uprave Foča Aleksandra Mojovića i fizički nasrnuo na njega i njegovu suprugu, potvrđeno je za „Glas Srpske” iz MUP-a Srpske.

 

Iz MUP-a Srpske potvrđeno je da je Jelica Mojović noćas oko 03:10 časova Policijskoj stanici Foča telefonom prijavila da je Filip Krnojelac ušao u njenu porodičnu kuću i fizički nasrnuo na njenog supruga Aleksandra Mojovića koji je u tom momentu spavao  i nanio mu tjelesne povred u predjelu glave, te da je i nju uhvatio za kosu i udario je nekoliko puta u glavu, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

- Na lice mjesta upućeni su policijski službenici PS Foča koji su pronašli Filipa Krnojelca, ta ga u 03:30 časova lišili slobode i smjestili u prostorije za zadržavanje PS Foča, radi dalje krim-obrade.

Povrijeđeni Aleksandar Mojović nakon ukazane ljekarske pomoći u Univerzitetskoj bolnici Foča, na svoju incijativu je odbio bolničko liječenje. Uhapšeni Filip Krnojelac je alkotestiran i utvrđeno je 1,45 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac - potvrđeno je iz MUP-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana