Efikasna akcija policije: Uhapšena tri lopova zbog provale i krađe

N.T
Efikasna akcija policije: Uhapšena tri lopova zbog provale i krađe

BANjALUKA – Policija je efikasnim radom uspjela da istog dana kada je prijavljeno otkrije počinicoe krađe u Banjaluci i Laktašima.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, uhapšeni su D.M. i R.C: iz Banjaluke zbog krađe iz koiska, a na području Laktaša uhapšen je M.S. zbog krađe građevinskog materijala vrijednog 2.500 KM. Obe krađe policiji su prijavljene 23. maja i ubrzo nakon toga otkriveni su osumnjičeni.

- Policiji je u Banjaluci je  tog dana oko tri časa prijavljeno da je provljeno u kiosk u Banjaluci i ukraden neutvrđen iznos novca. Nakon operativnih mjera oko 10 časova identifikovani su i lišeni slobode D.M. i R.C. iz Banjaluke, zbogosnova sumnje da su počinili tešku krađu - navodi se u saopštenju.

Policijskoj stanici u Laktašima istog dana prijavljeno je da je nepoznata osoba od 20. maja do dana prijave ukrala građevinski materijal sa gradilišta Slatini kod Laktaša.

- Navedeno je da je vrijednost materijala oko 2.500 KM, a preduzimanjem operativnih mjera i radnji, policijski službenici Policijske stanice Laktaši, došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, može dovesti lice M.S. koje je u istog dana u 18,00 časova lišeno slobode - navedeno je između ostalog u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana