Posvađali se zbog djevojke: Džogerom udario poznanika pa mu zapalio auto

N.T.
Foto: Ilustracija

DOBOJ - Simeun Mijić (42) iz Doboja uhapšen je jer je zbog sumnje da je napao i džogerom udario poznanika D.M., a potom zapalio njegov "audi 80" koji je totalno uništen, saznaje "Glasu Srpske".

Izvor blizak istrazi je kazao da su sve desilo utorak uveče kada su se njih dvojica posvađali u kafani zbog neke cure.

- Došlo je do žustrije prepirke između njih nakon koje su izašli napolje. Prilikom izlaska Simeun je uzeo džoger koji je bio uz vrata te s njim udario D.M. i rekao "Zapali ću ti auto". Nakon toga je uzeo benzin i posuo "audi" i zapalio, te pobjegao- rekao je naš izvor.

Dodao je da je vlasnik vozila D.M. uspio da ugasi požar protivpožarnim aparatima, ali je auto izgorjelo unutra i okolo i šteta je skoro totalna.

Policija je odmah nakon prijave ovog slučaja izašla na teren i pokrenula opsežnu potragu za osumnjičenim koji je efikasnom akcijom jutros pronađen i uhapšen.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da su danas uhapsili lice S. L.sa područja Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivična djela tjelesna povreda i paljevina.

 - Policijskoj stanici Doboj 12.marta oko 20,00 časova, prijavljeno je da je lice S.M. verbalno, a potom i fizički napalo oštećeno lice sa područja grada Doboja, nakon čega je zapalilo njegovo vozilo, te se udaljilo u nepoznatom pravcu. Operativnim radom na terenu policijski službenici su pronašli pomenuto lice za koje postoji osnov sumnje da je izvršilo navedena krivična djela- rekli su u policiji.

Dodali su da će po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv S.L. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana