Dvojac krao cigarete i akumulatore

N. T.
Dvojac krao cigarete i akumulatore

BANjALUKA - Policija je uhapsila N.D. i B.D. iz Banjaluke zbog sumnje da su ukrali feluge s gumama ispred automehaničarke radnje, veću količinu cigareta iz kisoka i dva akumulatora iz radnih mašina u Banjaluci.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, terete ih da su počinili dva krivična djela teška krađa i krađu.

-  Pomenuta lica se sumnjiče da su 1. decmbra ispred automehaničarske radnje u Banjaluci otuđila četiri feluge sa namontiranim pneumaticima, čime su pričinila štetu od oko 2 000 KM. Dalje im se stavlja na teret da su 29. novembra uz pomoć snage i podesnog alata provalili kroz prozor kioska u Banjaluci, a potom otuđili veću količinu cigareta različitih proizvođača, čime su pričinila štetu od oko 893 KM. Takođe, lica se sumnjiče da su tokom noći izme 12. i 13. decembar u Banjaluci iz parkiranih radnih mašina otuđila dva akumulatora, čime su oštećenom licu pričinila materijalnu štetu u iznosu od oko 800 KM -  saopšteno je iz PU Banjaluka

Dodali su da su tokom kriminalističke obrade kod N.D. i B.D. pronađeni i uz potvrdu oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana