Dvojac iz Gradiške napao sugrađanina, on nakon tuče polupao stakla na automobilima

GS
Dvojac iz Gradiške napao sugrađanina, on nakon tuče polupao stakla na automobilima

GRADIŠKA - Dragan Marjanović (23) i Vlado Raca (29) uhapšeni su prije dva dana zbog sumnje da su oko tri časa ujutro napali i pretukli sugrađanina Sašu Grujičića (25), a slobode je lišen i Grujičić jer je nakon tuče polupao stakla na dva automobila, prenose mediji u Srpskoj.

Policijskoj stanici Gradiška je 9. jula oko tri časa oštećeni prijavio da ga je na benzinskoj pumpi u Ulici Prvog krajiškog korpusa u Gradišci fizički napalo više lica, nakon čega se napad nastavio i u Ulici Lijevčanskoj, saopšteno je iz ove uprave.

Postupajući po ovoj prijavi, policijski službenici su utvrdili da postoji osnovana sumnja da su Raca i Marjanović 9. jula u noćnim časovima na benzinskoj pumpi fizički napali Grujičića nakon čega je on dobrovoljno sjeo u automobil u vlasništvu Marjanovića i otišao do Lijevčanske ulice gdje su nastavili sa fizičkim obračunom, a Grujičiću su nanesene tjelesne povrede.

Nakon toga je Grujičić razbilo vjetrobranska stakla na automobilima „ford“ i „zastava“ u Lijevčanskoj ulici.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da ih policija ispita, te da se protiv Race i Marjanovića dostavi izvještaj nasilničko ponašanje, a protiv Grujičića za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Marjanović je sada već bivši vozač potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.

-Ne znam šta je uradio Dragan Marjanović, ne sumnjam da će to utvrditi nadležni organi, koje pozivam da, ako je učinio išta loše, bude najstrože kažnjen. On od petka nije zaposlen kao vozač u Narodnoj skupštini Republike Srpske, ja sam tražio raskid njegovog ugovora jer na to imam pravo kao potpredsjednik – naveo je Šulić na "Fejsbuku".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana