Dvojac iz Doboja pao zbog droge

N. T.
Dvojac iz Doboja pao zbog droge

DOBOJ - B.B. iz Doboja uhapšen je prvog dana nove godine zbog posjedovanja i preprodaje droge, a policija je njegovog sugrađanina privela S. K. zbog prikrivanja.

-  Isti dan, 1. januara na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres lokacija i vozila koje koristi S.K. Tom prilikom je pronađeno i oduzeto vrećica sa sadržajem zelene biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu, težine 15,9 grama, veći broj paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja izgledom asocira na kokain, težine od 7,2 grama, paketić sa sadržajem zelene biljne materije ukupne težine od 1,3 grama, digitalna vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje droge. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je pronađena droga vlasništvo lica B.B. - navodi se u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Dodaje se da B.B. sumnjiče da je izvršilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i lice inicijala S. K. sa područja Doboja za krivično djelo prikrivanje.

- Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima protiv navedenih lica - stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana