Dvije saobraćajne nezgode na istom mjestu u jednom danu

Srna
Dvije saobraćajne nezgode na istom mjestu u jednom danu

BRATUNAC - Jedno lice povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Ranča na magistralnom putu Bratunac - Konjević Polje, na istoj lokaciji na kojoj je prethodno u saobraćajnoj nesreći jedno lice poginulo, a još jedno povrijeđeno.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče u 5.30 časova, dva lica su povrijeđena, od kojih je jedno kasnije preminulo.

Na istom mjestu u 15.10 časova dogodila se druga saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo lakše povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policija iz Bratunca izvršila je uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali automobil marke “škoda”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.K.A. iz Tuzle, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice D.B. i automobil marke “audi” kojim je upravljalo lice A.M. iz Bratunca, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice I.O.

Povrijeđenim osobama inicijala A.M, I.O. i M.K.A. ukazana je ljekarska pomoć u bratunačkom Domu zdravlja, a dežurni ljekar se nije izjasnio o stepenu povreda, navodi se u saopštenju.

Lice D.B. se javilo u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede.

Policija je oko 17 časova uhapsila vozača “audija” A.M. zbog vožnje pod dejstvom od 2,21 promil alkohola u krvi.
Policija nastavlja rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Lice čiji su inicijali H.J. iz Vogošće podleglo je povredama zadobijenim u prvoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Bratunac - Konjević Polje u mjestu Ranča, u bratunačkoj opštini, saopšteno je ranije iz Policijske uprave Zvornik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana