U saobraćajnim nezgodama na području Gradiške povređene dvije osobe

Srna
U saobraćajnim nezgodama na području Gradiške povređene dvije osobe

BANjALUKA - Vozač čiji su inicijali G.K. koji je upravljao vozilom "sitroen" povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi kada je sletio sa kolovoza na lokalnom putu Povelič-Brezovljani, u opštini Srbac, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć u 21.25 časova. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Srbac, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na voziliu nastupila materijalna šteta, dok je vozač G.K. iz mjesta Šeškovci zadobio tjelesne povrede.

U saopštenju se navodi i da je lice čiji su inicijali D.G. iz Donjih Podgradaca zadobilo tjelesne povrede u jučerašnjoj saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Vrbaška-Mrakovica, u mjestu Gornji Podgradci.

U udesu koji se dogodio u 17.00 časova učestvovali su putnički automobil golf kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Ž.P. iz Gornjih Podgradaca i automobil "opel astra" kojim je upravljao D.G.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na vozilima nastupila materijalna šteta.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška juče je evidentirano jedno krivično djelo, dva slučaja narušavanja javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode sa posljedicama po lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana