Dvoje mrtvih u slijetanju “porše kajena”

Nebojša Tomašević
Foto: Dražan Pozderović

BANjALUKA - Dvije osobe, čiji identitet još nije utvrđen, su poginule dok su dvije povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć u mjestu Novakovići kod Banjaluke, saopštilo je banjalučko Okružno tužilaštvo.

Kako navode, do nesreće došlo oko 21.50 časova na magistralnom putu Banjaluka - Laktaši kada je “porše kajen” sletio s puta.

Vozilom je upravljao Nihad Aljić (46) iz Vukosavlja koji je povrijeđen kao i putnik u vozilu F.M. (29) iz Modriče.

 - Povrijeđenim licima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u  UKC RS- Banjaluka. Prilikom saobraćajne nezgode dva lica su smrtno nastradala,  a  njihov identitet za sada nije poznat. Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka  Dalibor Vrećo zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je tužilac  naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. 

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, tokom jučerašnjeg dana desilo se ukupno šesnaest saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica smrtno stradala, a četiri zadobila tjelesne povrede.

Navode da je sinoć uhapšem vozač koji je pijan izazvao nezgodu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana