Dva Srpčanina uhapšena zbog tuče u kafani

N.T.
Dva Srpčanina uhapšena zbog tuče u kafani

SRBAC – Policija je uhapsila Ž.Đ. i B.M. iz Srpca zbog sumnje da su napali i povrijedili D.T. i M.T. u jednom ugostiteljskom objektu.

Kako je saopšteno iz  Policijske uprave Gradiška sve desilo juče, a obojica uhapšenih osumnjičeni su za krivično djelo nasilničko ponašanje.

- Policijskoj stanici Srbac je 28. oktobra  oko 11.05, prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Srpcu došlo do fizičkog obračuna između četiri lica.

Po prijavi su postupili policajci Policijske stanice Srbac, koji su utvrdili da su Ž.Đ. i B.M., obojica iz Srpca, fizički napali D.T. i M.T., takođe iz Srpca", naveli su iz policije.

Dodaje se da su povrijeđeni  zbrinuti u Domu zdravlja Srbac, a potom su upućeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na dalje preglede, gdje je utvrđeno da nisu životno ugroženi.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju, te da se protiv osumnjičenih u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu- naveli su iz Policijske uprave Gradiška.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana