Državljani Turske uhapšeni zbog krađe

Nebojša Tomašević
Državljani Turske uhapšeni zbog krađe

GRADIŠKA - Državljani Turske G.M.E. i T.A. uhapšeni su zbog sumnje da su provalili u prodavnicu i ugostiteljski ojekat u Gradišci i ukrali novac, cigarete i alkoholno piće.

Iz Policijske uprave Gradiška, saopšteno je da im je krađa prijavljena jutros.

-Oštećeni je prijavio da su u toku noći nepoznata  lica ili više njih, provalila u njegovu prodavnicu i ugostiteljski objekat. Operativnim radom policijskih službenika identifikovana su i lišena slobode lica  G.M.E. i T.A. koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo teška krađa. Sumnjiče se da su uz pomoć podesnog alata i sile, obili prozor te ušli u unutrašnjost ugostiteljskog objekta i prodavnice, gdje su izvršili premetačinu i otuđili određenu količinu cigareta, alkoholnog pića i novca- navedeno je u policijskom saopštenju.

Dodaje se da je dežurni okružni tužilac Okružnog Javnog tužilaštva Banjaluka, naredio da se protiv osumnjičenih lica u redovnoj proceduri podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a da se lica, državljaniTurske predaju Službi za poslove sa strancima Terenskog centra Banjalika na dalje postupanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana