Drogiran iz auta ukrao vojničku košulju i novčanik

Nebojša Tomašević
Foto: Ilustracija

BANjALUKA- Igor Isaković zvani Gican iz Banjaluke osumnjičen je da je otključanog automobila ukrao službenu košulju i jaknu Oružanih snaga BiH u kojoj se nalazio novčanik sa novcem i dokumentima a kod njega je pronađena marihuana i bensedin bez medicinske dokumentacije, saznaje "Glas Srpske".

Isaković je od ranije poznat policiji, između ostalog i  zbog pljačke javne kuhinje "Mozaik prijateljstva" i krađe mobilnog telefona.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da su juče u 18.20 časova, neposredno nakon zaprimljene prijave, identifikovali i uhapsili I.I. iz Banjaluke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo krađa i prekršaj iz zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

"Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana u 17,25 časova, od strane oštećenog lica, prijavljeno je, da je nepoznato lice iz otključanog vozila otuđilo službenu košulju i jaknu Oružanih snaga BiH u kojoj se nalazio novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Kod lica I.I. pronađeni su i oduzeti predmeti, za koje postoji osnov sumnje da potiču iz ovog krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

Kod njega je kako navode pronađena i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i šest tableta „Bensedin“ bez medicinske dokumentacije.

On je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge „THC“.

O događaju  je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana