Drama u Crnoj Gori: Auto sletjelo na plažu punu kupača, pa završilo u moru (VIDEO)

GS
Drama u Crnoj Gori: Auto sletjelo na plažu punu kupača, pa završilo u moru (VIDEO)

Danas je u mjestu Kostanjica na crnogorskoj obali došlo do neobičnog incidenta kada je bijeli "reno" parkiran na magistralnom putu završio u moru.

Video snimak incidenta objavljen je na stranici "Podgorički vremeplov" i pokazuje dramatične trenutke kada kran izvlači automobil sa plaže.

"Vozač automobila nije povukao ručnu kočnicu i ostavio je vozilo u leru. Bez ikakve kontrole, automobil se potom survao niz padinu, prešao plažu punu kupača i završio u moru. Samo pukom srećom niko nije povrijeđen od kupača. Automobil je izvučen kranom", stoji u opisu videa.

Komentari na video snimak na društvenim mrežama brzo su se nizali. Jedan korisnik je napisao: "Suncaš se na plaži, proleti ti auto iznad glave i bućne se u more." Drugi korisnik je dodao ironičan komentar: "Bolje da ga je ostavio u moru!!!"

Ovaj incident je podsjetnik na važnost pravilnog parkiranja i osiguranja vozila, posebno na strmim terenima. Na sreću, ovoga puta su izbjegnute teže posljedice, ali je situacija mogla biti mnogo gora.

Ovo nije prvi put da se sličan incident desi na crnogorskoj obali, te se apeluje na sve vozače da budu oprezni i odgovorni kako bi se izbjegle slične nesreće u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana