Drama ispred škole: Otac pokušao da otme svoje dijete, pa povrijedio četiri osobe

GS
Drama ispred škole: Otac pokušao da otme svoje dijete, pa povrijedio četiri osobe

Ispred jedne osnovne škole u Slovenskim Konjicama u ponedjeljak se odigrala prava drama kada je muškarac (49) pokušao da otme svoje dijete i tom prilikom je povrijedio čak četvoro ljudi.

Majka djeteta je pružila otpor i takođe je zadobila povrede tokom incidenta. Prilikom pokušaja otmice povrijeđeno je i dijete, kao i dvoje zaposlenih u školi, potvrđeno je iz policije.

Čitav slučaj je prijavila majka djeteta.

– U ponedjeljak, oko 13.30, dobili smo prijavu od žene da je njen bivši partner pokušao da otme zajedničko dijete iz škole na području Slovenskih Konjica, dodajući da osumnjičeni nije imao dozvolu suda da viđa dijete – naveli su iz policije.

Kako su istakli, majka je, pokušavajući da spriječi oca da odvede dijete, povrijeđena.

– Povrijeđeno je i dvoje radnika osnovne škole, koji su takođe pokušali da spriječe osumnjičenog da odvede dijete. Oni su zadobili lakše povrede. U incidentu je povrijeđeno i dijete – dodali su iz policije.

Otac na kraju nije uspio da odvede dijete, jer je i ono samo pružalo otpor.

– U toku je istraga, a osumnjičeni se tereti za nanošenje povreda i zanemarivanje maloljetne osobe. Tražili smo i zabranu prilaska bivšoj supruzi i djetetu, a o svemu je obavješten i Centar za socijalni rad – naveli su iz policije.

Mediji pišu da je osumnjičeni otac stari znanac policije, više puta sumnjičen za brojna krivična djela, među kojima su i nasilje i kršenje javnog reda i mira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana