Dobojska policija uhapsila Sabahetu Džindo iz Sarajeva: "Kraljica džeparoša" ponovo iza brave

N. T.
Dobojska policija uhapsila Sabahetu Džindo iz Sarajeva: "Kraljica džeparoša" ponovo iza brave

DOBOJ - Poznati džeparoš Sabaheta Džindo (61) iz Sarajeva uhapšena je u Doboju na osnovu potjernice koja je za njom raspisana zbog krađe novca, saznaje “Glas Srpske”.

Ona je “pala” kada je policija zaustavila i kontolisala automobil u Doboju.

U Policijskoj upravi Doboj, navodeći inicijale, kazali su da je za Džindo bila raspisana potraga zbog sumnje da je na području Doboja počinila krađe 6. i 20. avgusta. Istakli su da postoji sumnja da je ona počinila krađu i na području Laktaša.

Saznajemo da je policija Džindo otkrila kontrolom automobila u Doboju u kojem je bila suvozač.

- Policajci su je odmah prepoznali i uhapsili jer je za njom bila raspisana potraga - rekao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, Džindo terete da je 6. avgusta u Doboju ukrala kovertu sa 700 KM iz jedne prodavnice polovne odjeće, a 14 dana kasnije iz butika je ukrala novčanik s 250 maraka.

Džindo je do sada hapšena više  puta, a neki za nju vole reći da u njenom društvu i policajci provjeravaju svoje džepove. Krajem prošle godine i sama je govorila o svojim pohodima.

- Nikad ne planiram i ne znam kad ću i hoću li stati s današnjim danom ili ću sada ukrasti ovu čašu ili milion ili  marku. Nisam  sigurna kad kažem da neću ukrasti, ali se suzdržavam da to ne uradim. U tašni sam znala imati 5.000 KM, a kradem čokoladu od šest maraka -rekla je ranije Džindo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana