Dobojlija provalio u džamiju, policija otkrila da je počinio još šest krađa

Jasmina Salopek
Dobojlija provalio u džamiju, policija otkrila da je počinio još šest krađa

DOBOJ - Samir Šarić (23) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je provalio u džamiju u ovom gradu, a na teret mu se stavlja još šestkrivičnih djela koja su otkrivena tokom rješavanja ovog slučaja, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo, osumnjičeni je skoro sva krivična djela počinio u posljednjig 20 dana, a nekoliko dana prije hapšenja je svoje pohode je intezivirao.

Izvor blizak istrazi rekao je da Šarić nije birao gdje će da provali i kada.

- Provaljivao je u vikendice, kuće, ali i jedan frizerski salon i uglavnom je krao novac, alate i druge vrijedne predmete – rekao je izvor blizak istrazi.

Kako je naveo, mještani naselja Čaire kod Doboja, gdje se provala odigrala bili su uznemireni.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da je krivično djelo pokušaj krađe prijavljeno u subotu, a osumnjičeni je ubrzo uhapšen.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali lica za koje postoji sumnja da je izvršilo navedeno krivično djelo. Takođe, postoji i sumnja da je u prethodnom periodu izvršio još četiri krivična djela teška krađa,  krađa u pokušaju i krivično djelo krađa – saopštili su iz policije.

Dodali su da će osumnjičeni Šarić u toku dana, uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana