Detalji zločina u Šipovu: Suprugu ubio iz ljubomore, dvoje djece ostalo bez majke

Nebojša Tomašević
Detalji zločina u Šipovu: Suprugu ubio iz ljubomore, dvoje djece ostalo bez majke

ŠIPOVO – Nikola Cumbo (38) iz Šipova jutros je, najverovatnije iz ljubomore, hicem iz pištolja ubio svoju vanbračnu suprugu Anđelku M. (34), a potom je pokušao da se ubije, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Ubijena žena je rodom iz Srbije i došla je u Šipovo da živi sa Cumbom, ali gta je saznaje „Glas“ nedavno napustila i otišla da živi na drugu adresu. Cumbo je i ranije sumnjičen za  napade na suprugu, a već je kažnjavan zbog nasilja u porodici.

Prema pričama mještana Šipova, žrtva i ubica imaju dvoje maloljetne djece, od šest i dvije godine.

Ovaj zločin koji se desio jutros  u Karađorđevoj ulici u Šipovu šokirao je mještane ovog grada.  Na terenu su još uvijek policija i dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, kancelarije iz Mrkonjić Grada.

Prema nezvaničnim informacijama, Cumbo je Anđelku M. usmrtio u automobilu u šipovačkom naselju Sarići, a potom je pucao u sebe, ali je preživio. On je tom prilikom zadobio teške povrede i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin kazala je da im je ovaj slučaj prijavljen jutros u 7.45 časova.

- Prijavljeno je da je počinjeno ubistvo i pokušaj samoubistva. U toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci- rekla je Vulin i dodala da ne može da otkriva više detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana