Detalji zločina u Italiji: Dobojlija ubio svoju bivšu partnerku, pa bivšu ženu

GS
Foto: Agencije

Prema novoj rekonstrukciji italijanske policije, Zlatan Vasiljević iz Doboja je u Vićenci prvo ubio svoju bivšu partnerku Gabrijelu Serano, a zatim je sa njenim tijelom u vozilu otišao do bivše žene Lidije Miljković i ispalio šest hitaca u nju.

Izvršio samoubistvo

Sa prvom žrtvom, Gabrijelom Serano, porijeklom iz Venecuele, Vasiljević je prekinuo vezu nekoliko mjeseci nakon rastave od Lidije Miljković.

Prema rekonstrukciji istražitelja, Vasiljević je juče rano ujutru pozvao Gabrijelu i ubijedio je da mu se automobilom pridruži od Rubana (Padova) do Vićence. Odvezao se sa njom do okruga Vigonja u Vićenci i ubio je jednim hicem.

Sa tijelom žene još uvijek u automobilu, stigao je preko Vigonje i sačekao dolazak svoje bivše žene, ubivši je pištoljem. U tom trenutku je krenuo ka obilaznici Vićence i izvršio samoubistvo istim pištoljem, nakon čega ga je policija pronašla.

Podsjetimo, do sada se vjerovalo da je Zlatan prvo sačekao Lidiju na parkingu škole, nakon što je odvezla djecu a zatim je upucao. Nakon toga je navodno otišao sa Gabrijelom, ali ispostavilo se to kao neistina.

Gabrijelin bivši muž pričao sa Zlatanom

Gabrijela je tri nedjelje prije tragedije zvala bivšeg muža i zamolila ga da priča sa Zlatanom, jer je uplašena da će je ubiti.

- Zvao sam Zlatana jer se Gabrijela plašila da ne bude ubijena jer ga je ostavila. Rekao sam mu da više ne traži majku naših kćerki, on je počeo da plače, obećao je da će je se kloniti i molio me je da ga ne povrijedim - ispričao je Gabrijelin bivši muž, a pišu italijanski mediji.

Zlatan je odranije poznat po svom nasilju prema ženama, a 2019. godine mu se sudilo jer ga je Lidija prijavila.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana