Detalji ubistva u Dubici: Pucao supruzi u glavu, pa presudio sebi

N.T.
Foto: ATV

KOZARSKA DUBICA - Rade Vujković (38) hicem iz improvizovanog pištolja usmrtio je bivšu suprugu Tanju (35), a potom usmrtio sebe utvrđeno je istragom, saznaje "Glas Srpske".

Tragedija se desila na ulazu stana gdje nesrećna žena stanovala u zgradi u ulici Mihajla Pupina.

Izvor blizak istrazi je kazao da je Rade bivšu suprugu sačekao u stubištu zgrade ispred stana i kada je ona krenula na posao je napao.

- Došlo je do svađe tokom koje je rade potegao oružje. Pogodio je hicem u glavu suprugu, a zatim je presudio sebi. Motiv ovog zločina je najvjerovatnije ljubomora. Supružnici su se nedavno rastali i Tanja je otišla da živi kod sestre u Kozarsku Dubici. Rade je ostao u porodičnoj kući u naselju Jošik - kazao je izvor blizak istrazi.

Iza supružnika ostalo je troje maloljetne djece koji su bili u stanu u trenutku zločina.

Poznanici ovog bračnog para pričaju da je Rade bio veoma ljubomoran zbog čega je Tanja ranije morala da napusti posao.

- Zbog toga su se stalno svađali što je kasnije dovelo do rastave, a sada i do tragedije - rekao je mještanin Dubice ne želeći da mu pominjemo ime.

U Policijskoj upravi Prijedor, ne navodeći imena ni detalje, ranije je potvrđeno da su pronađena dva beživotna tijela u Kozarskoj Dubici.

- Policijskoj stanici Kozarska Dubica 27. decembra oko 05.30 časova, prijavljeno je da se iz stana u Kozarskoj Dubici čuje galama i pucanj. Izlaskom policijskih službenika na lice mjesta, zatečena su dva beživotna tijela muškarca i žene - saopšteno je iz PU Prijedor ne navodeći detalje.

Dodali si da će uviđaj na licu mjesta obaviti tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor, nakon čega će biti poznato više informacija.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana