Detalji ubistva kćerki sportskog komentatora

Agencije
Detalji ubistva kćerki sportskog komentatora

Muškarac osumnjičen da je samostrelom ubio suprugu sportskog komentatora sa Bi-Bi-Sija, uhvaćen je sinoć na groblju u Hili Fildsu, u Enfildu, na sjeveru Londona. U međuvremenu su otkriveni detalji drame.

Kako je prenio "San", osumnjičeni Kajl Kliford (26), za koga se vjeruje da je ubio suprugu komentatora Džona Hanta, Kerol (61) i njihove dvije kćeri, Luiz (25) i Hanu (28), dobio je medicinsku pomoć, iako policajci nisu pucali na njega.

Na snimcima koji su se pojavili na internetu, dodaje "San", vidi se hitna pomoć sa upaljenim sirenama kako napušta groblje poslije velike potjere, prije nego što je policija potvrdila da je osumnjičeni uhapšen.

Policajci su pokrenuli potjeru za Klifordom nakon što su tijela Kerol Hant i njene dvije kćeri, Luiz i Hane, pronađena u utorak uveče u njihovoj kući u Bušiju u Hertfordširu.

Policija je saopštila da vjeruje da je Kliford bio poznat žrtvama.

- Nakon opsežnih istraživanja, osumnjičeni je lociran i za sada se niko drugi ne traži u vezi sa istragom. Imali smo ogroman broj poziva i želimo da izrazimo zahvalnost građanima koji su nam se javili. I dalje apelujemo na sve koji imaju informacije ili snimke da se direktno obrate policiji i da se uzdrže od komentara na društvenim mrežama jer bi to moglo uticati na napredak slučaja - rekla je inspektorka Džastin Dženkins iz Jedinice za velike zločine u Bedfordširu, Kembridžširu i Hertfordširu.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana