Detalji stravičnog horora u Zemunu: Prijetio ženi da će joj sipati kiselinu u genitalije i zapaliti

G.S.
Foto: Telegraf

ZEMUN – Protiv okrivljenog D.M. (42) Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podnio Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni prijedlog zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela nasilje u porodici.

Okrivljenom se stavlja na teret da je u toku noći sa 27. na 28. avgust, od 21.30 časova do poslije ponoći, u Beogradu, odnosno u Zemunu, u porodičnoj kući, primjenom nasilja, prijetnjom da će je ubiti, drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet članova svoje porodice – bivšoj vanbračnoj supruzi i sinu.

U alkoholisanom stanju oštećenoj je govorio da je ku*va, prijetio joj da će kupiti sonu kiselinu i sasuti joj u genitalije, palio je i gasio plamen upaljača prijeteći da će joj zapaliti kosu, da će je zaklati ključem od automobila, da će je politi jestivim uljem i zapaliti, nakon čega je oštećenu rukama uhvatio za spavaćicu pokušavajući da je ugura u podrum.

Ona je uspjela da se istrgne iz njegovih ruku i pobjegla je u dvorište, okrivljeni je sustigao i stavljao joj ruku preko usta kako ne bi vrištala, a potom je od strane sina – oštećenog zaustavljen i oboren na travnjak, nakon čega je oštećenog desnom šakom uhvatio za vrat, prijeteći mu da će mu iščupati grkljan i da će ga zadaviti.

Oštećeni ga je stisnuo za ruku jače, da bi okrivljeni desnom rukom počeo da ga grebe sa lijeve strane struka a zatim ga ugrizao za dva puta za lijevo rame, pa je okrivljeni usljed ovakvog postupanja ugrozio spokojstvo oštećenih, te oštećenom – sinu nanio jedinstvenu laku tjelesnu povredu vidu površinske povrede obje ruke, uganuća i istegnuća mekih tkiva vrata sa oguljotinama kože, površinske povrede oba stopala, površinske povrede lijeve slabine, površinske povrede lica i ujedinu lijevog ramena, prenosi Telegraf.

Javni tužilac je predložio sudu da opozove raniju uslovnu osudu izrečenu okrivljenom presudom Trećeg osnovnog suda u Beogradu od dana 05.02.2021. godine i kaznu zatvora u trajanju od jedne godine uzme kao utvrđenu i da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od dvije godine i dva mjeseca, te da mu produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi od dana 29.08.2024. godine, kada je lišen slobode.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana