Detalji nesreće u Glamočanima: Stradao motociklista iz Novog Grada

Nebojša Tomašević
Foto: ATV

BANjALUKA - Motociklista Kristijan Daić (35) iz Novog Grada poginuo je u sudaru sa "dačijom" kojom je upravljala državljanka Njemačke Dragica Wacke (67).

Kako je saopšteno iz Okružnog tužilaštva u Banjaluci, nesreća se desila jutros oko šest časova u Glamočanima, na putu Banjaluka- Laktaši.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobil marke „dačija“ kojim je upravljala Dragica Wacke iz Njemačke i motocikl marke „suzuki“  kojim je upravljao Kristijan  Daić iz Novog Grada, koji je prilikom nezgode smrtno nastradao - navedeno je u saopštenju Tužilaštva.

Naglašava se da je uviđaj na licu mjesta nezgode obavio dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Danko Mitrović, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka.

-  Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode - stoji u saopštenju.

Dodaje se da će biće naložena  i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS./

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana