Detalji nesreće u Bijeljini: Tijelo radnika pronađeno u silosu, poslato na obdukciju

Nebojša Tomašević
Detalji nesreće u Bijeljini: Tijelo radnika pronađeno u silosu, poslato na obdukciju

BIJELjINA – Radnik preduzeća “Mlin Pavlović” S.P. pronađen je mrtav u silosu za žito koji se nalazi u okviru pogona u kome se nalazi i mlin, potvrđeno je "Glasu Srpske".

On je pronađen nakon višečasovne potrage, a kako saznajemo, morao je da bude ispražnjen cijeli silos kako bi se izvuklo njegovo tijelo.

- On je radio u krugu pogona gdje se nalazi i taj silos u kome je nađen. Istražuje se da li je tu upao slučajno ili se nešto drugo desilo. Istražuju se sve opcije kako bi se rasvijetlio ovaj slučaj - rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da je beživotno tijelo S.P. pronađeno u 28. septembra oko 21 čas u silosu mlina u kojem je  bio zaposlen.

- Policijskoj stanici Bijeljina 27.septembra oko 18 časova od strane radnika mlina u Crnjelovu na području Bijeljine, prijavljeno je da je S.P. nestao iz kruga firme. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i obavili razgovor sa radnicima firme koji  su izjavili da lice S.P. nisu vidjeli od 14 časova, kao i da je na radnom mjestu ostao njegov mobilni telefon, dok se na parking prostoru firme nalazilo njegovo putničko vozilo - stoji u saopštenju.

Dodaje se da su policijski službenici u cilju pronalaska lica pretražili  užu i širu teritoriju oko firme.

-  Narednog dana, 28. septembra prilikom pražnjenja silosa pronađeno je beživotno tijelo nestalog lica. Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina obavili su uviđaj na licu mjesta. Beživotno tijelo prevezeno je na Odjeljenje patologije. Nadležni tužilac naložio je obdukciju tijela u cilju utvrđivanja svih potrebnih činjenica i okolnosti. Rad po navedenom je u toku - rekli su u PU Bijeljina ne navodeći detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana