Danijel Petrović za "Glas" ispričao ko ga je napao: Život mi je ugrožen!

Nebojša Tomašević
Danijel Petrović za "Glas" ispričao ko ga je napao: Život mi je ugrožen!

ZVORNIK - Danijel Petrović (34) iz Zvornika pretučen je tokom vikenda ispred diskoteke "Madona", a policija je uhapsila i ispitala jednog napadača, dok se za drugim još traga.

Pretučeni Zvorničanin je "Glasu Srpske" rekao da su ga napali Filip Džinić i  Stefan Savić.

Policija je Džinića pronašla veoma brzo nakon događaja i uhapsila ga, on je nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode. Na teret mu se stavlja krivično djelo teška tjelesna povreda. Savić nije pronađen i za njim se još traga.

Petrović  tvrdi da su ga u Džinić i Savić pokušali ubiti u sačekuši ispred diskoteke "Madona".

- Bio sam u  gost u toj diskoteci, kad me je ispred pozvao Rašo Krstić i rekao da me čeka Stefan, navodno da mu trebam nešto. Kada sam  izašao, vidio sam njih dvojicu i odmah su počeli da me udaraju. Tukli su me sa leđa, odmah sam se onesvijestio i ničega se dalje nisam sjećao - kazao je Petrović.

Dodao je da se iz kome probudio u bolnici da su mu rekli da je lobanja napukla i čeka se odluka doktora da li će se morati operisati.

-  Život mi je ugrožen, samo zato što sam, navodno, nešto pričao o njima. Molim Vas da ovo objavite da javnost zna sve, da ne dozvolimo da sljedeći vikend neko drugi strada - istakao je Petrović.

Iz Policijske uprave Zvornik navodeći inicijale, saopštili su da su 8. maja uhapsili Filipa Džinića, dok se traga za još jednim osumnjičenim.

- Lice  F.Dž. iz Zvornika  je uhapšeno zbog osnova sumnje da je sa još jednim licem za kojim se traga, izvršilo krivično djelo teška tjelesna povreda. Naime, 8. juna oko 01.30 časova, Policijskoj stanici Kozluk je prijavljeno da je lice D.P. fizički napadnuto ispred ugostiteljskog objekta na području grada Zvornika, prilikom čega je zadobilo tjelesne povrede- stoji u saopštenju.

Navodi se da se lice D.P. radi ukazivanja ljekarske pomoći javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik, a potom je prevezeno  u bolnicu Zvorniku gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

- Lice D.P. je upućeno na dalje liječenje na Univerzitetsko klinički centar Banja Luka- saopšteno je iz policije.

Istakli su da su pripadnici Policijske stanice Kozluk obavili uviđaj na licu mjesta i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

- Tužilac je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – stoji u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana