Četiri akcije u 24 časa, zaplijenjeni spid i kanabis

GS
Četiri akcije u 24 časa, zaplijenjeni spid i kanabis

SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Srednjobosanskog kantona su u posljednja 24 časa na području Travnika, Kiseljaka i Donjeg Vakufa uspješno realizovali četiri akcije i zaplijenili određenu količinu opojne droge spid i kanabis.

Policija je sinoć oko 19.10 časova u Travniku kontrolisala lice čiji su inicijali A.M. /27/ koje je predalo dva zamotuljka sa kanabisom, saopšteno je iz Kantonalnog MUP-a.

U nastavku akcije u mjestu Turbe, opština Travnik, policija je kontrolisala lica S.K. /26/, E.S. /28/ i M.Š. /25/. Prilikom pregleda pronađena je odbačena veća količina spida.

U saopštenju se navodi da je uspješna akcija izvedena i na području Kiseljaka, gdje su policijski službenici kontrolisali putničko vozilo "golf", kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali I.Z. /36/ iz Fojnice, kod koga je pronađen kanabis.

Sinoć oko 21.45 časova u Donjem Vakufu policija je kontrolisala lice M.B. /22/ iz Jajca, koje je dobrovoljno predalo određenu količinu spida.

U saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi sa krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, javlja SRNA.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana