Čelinčanin osumnjičen za krađu reflektora

Srna
Čelinčanin osumnjičen za krađu reflektora

BANjALUKA - Pripadnici Policijske stanice Čelinac izvršili su kriminalističku obradu nad licem N.T. iz tog mjesta zbog sumnje da je ukralo pasivni reflektor/relej i pričinilo materijalnu štetu od oko 26.000 KM.

Ovo lice osumnjičeno je da je unazad 10 godina u mjestu Skatavica u opštini Čelinac ukralo pasivni reflektor/relej sačinjen od pocinčanih cijevi koji nije bio u funkciji, a vlasništvo je pravnog lica iz Banjaluke, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

Tokom kriminalističke obrade, koja je izvršena u petak, 21. aprila, kod lica N.T. pronađeni su i privremeno oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je policijskim službenicima da nakon kompletiranja predmeta dostave izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška krađa.

U saopštenju je navedeno i da su pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče izvršili kriminalističku obradu lica čiji su inicijali G.K. iz ovog grada zbog proganjanja.

Oštećeno lice je nadležnoj policijskoj stanici istog dana prijavilo da ga lice G.K. unazad godinu dana proganja - dolazi do njegove adrese stanovanja i fotografiše kuću u kojoj stanuje, da mu se prilikom susreta neprimjereno obraća, te da mu je ispred kuće ostavilo pismo.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana