Bungalov na Zelenkovcu zapalio zbog ljubomore i ličnih problema?

Nebojša Tomašević
Bungalov na Zelenkovcu zapalio zbog ljubomore i ličnih problema?

MRKONjIĆ GRAD - Banjalučanin M.T. (31) koji je uhapšen zbog sumnje da je izazvao požar u Eko zoni Zelenkovac u kojem je jedan bungalov u potpunosti izgorio, to je navodno učinio zbog nekih svojih problema te paljevina nema veze sa Eko zonom, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

- On je bungalov zapalio najvjerovatnije zbog svojih ličnih problema i ljubomore, te ništa nema veze sa Eko zonom Zelčenkovac, koja je u ovom slučaju kolateralna šteta - rekao je izvor blizak istrazi.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, pomenutog terete da je juče oko ponoći počinio krivična djela “paljevina” i “oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

-Operativnim radom na terenu policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad istog dana pronašli su, identifikovali i lišili slobode M.T za koga postoje osnovi sumnje da je izazvao požar na jednom bungalovu, te da je izazvalo oštećenje na drugom – navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se dalje navodi da je o svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se nad osumnjičenim izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjena krivična djela.

U požaru na izletištu Zelenkovac u Podrašnici kod Mrkonjić Grada  izgorio jedan od najstarijih bungalova u Eko zoni, a s njim i ostava sa umjetničkim slikama i dio arhiva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana