Bubnjar benda „Deminutiv“ pronađen mrtav na planini Ljubić

Nebojša Tomašević
Bubnjar benda „Deminutiv“ pronađen mrtav na planini Ljubić

PRNjAVOR - Mladić N. V. (23) iz Prnjavora pronađeno je mrtav na planini Ljubić kod Prnjavora, a pored njega je pronađen i pištolj, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva u Banjaluci.

Prema nezvaničnim informacijama riječ je o Nebojši Vukoviću, bubnjaru benda “Deminutiv” iz Prnjavora koji je bio pobjednik nedavne Banjalučke gitarijade.

Kako je saopšteno iz pomenutog tužilaštva tijelo mladića pronađeno je juče u popodnevnim časovima.

- Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Guzina Sanja, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Radi utvrđivanja tačnog uzroka i vremena smrti tužilac je naložila da se izvrši obdukcija beživotnog tijela, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje kao i vještačenja, u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti- saopšteno je iz tužilaštva u Banjaluci.

Brojni prijatelji i članovi rok benda „Deminutiv“  oprostili su se od Vukovića na društvenim mrežama.

“Dragi naši, javljamo vam se i mi da kroz duboku bol potvrdimo sve te tužne glasine. Naš nasmijani lider, naša najčupavija glava Prnjavora juče nas je napustila u svojoj 22. godini života. Ovaj ostavljeni trojac ostaje bez najdražeg ritma u svom životu, i srca im nastavljaju kucati u jednom, za našeg Nešu. Sviraj, anđele, na nekom ljepšem mjestu  vole te tvoji deminutivčići!”, navodi se na Fejsbuk  stranici benda „Deminutiv“.

Biranim riječima od Nebojše se oprostio i Moto klub “Točak”.

“Počastvovani što si bio naš sugrađanin, što smo te poznavali i što si svirao kod nas, a pretužni što se to više nikad neće ponoviti.”

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana