Brko opet uhapšen, sumnjiče ga za sedam krivičnih djela

Nebojša Tomašević
Foto: N. Tomašević

BANjALUKA - Zoran Lajšić zvani Brko opet je uhapšen zbog krađe te je ispitan u policiji zbog sumnje da je počinio sedam krivičnih djela, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, uz navođenje incijala, Lajšić je uhapšen juče nakon prijave krađe.

- Nadležnoj policijskoj stanici, juče oko 7.50 časova radnik obezbjeđenja tržnog centra u Banjaluci, prijavio je da je jedno muško lice zatečeno u krađi artikala. Policijski sklužbenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da se radi o licu Z.L, koje je lišeno slobode, a otuđeni artikli su uz potvrdu oduzeti - saopšteno je iz policije.

Nezvanično, uhvaćen je u krađi u Tržnom centru "Tropik" , a uhvaćen je brzom akcijom policije. 

Dodaje se da, osim toga, pomenutog sumnjiče da je od 8. aprila do 17. maja ove godine na području Banjaluke počinio  šest krivičnih djela.

- Na teret mu se stavljaju četiri krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, (oduzimanje putničkih vozila) i dva krivična djela krađa. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 15.000 KM - navodi se u saopštenju.

Policija je vozila pronašla i vratila vlasnicima.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a lice Z.L. će danas uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Lajšić iza sebe ima debeo policijski dosije i poznat je po krađama vozila, a zbog toga je uhapšen i 15. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana