Brčko: Uhapšen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet droge

Srna
Foto: Ilustracija

BRČKO- Lice inicijala Š.E. /38/ iz Brčkog lišeno je slobode zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz Policije Brčko distrikta.

Ovo lice, koje je slobode lišeno nakon kriminalističke obrade, će uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato na dalje krivično pravno procesuiranje Tužilaštvu Brčko distrikta.

U saopštenju se navodi da je lice lišeno slobode u jučerašnjoj akciji Policije Brčko distrikta u okviru koje je izvršen pretres četiri lica, jednog motornog vozila i stambenog objekta na dvije lokacije u Brčkom.

Tokom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto 8,270 grama nepoznate kremaste materije bijele boje koja svojim izgledom asocira na spid, kao i gasni pištolj kalibra sa pripadajućim okvirom u kojem se nalazi osam komada gasnih metaka, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa rasturanjem opojne droge, dodato je u saopštenju.

Akcija je sprovedena po naredbi Osnovnog suda i pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta.

To je kontinuirana planska aktivnost na sprečavanju i suzbijanju organizovanog kriminaliteta i zloupotrebe droga, navedeno je u saopštenju Policije Brčko

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana