Bratunčani ukrali naftu iz mašina firme, policija ih uhvatila odmah nakon krađe

Jasmina Salopek
Bratunčani ukrali naftu iz mašina firme, policija ih uhvatila odmah nakon krađe

ZVORNIK- Predrag S. (20), Predrag E. (54), Sreten E. (20) i Bojan N. (44), svi iz Bratunca, uhapšeni su zbog sumnje da su ukrali naftu iz mašina jedne bijeljinske firme, a koje se nalaze u Srebrenici, saznaje „Glas Srpske“.

Iz Policijske uprave Zvornik saopštili su, navodeći inicijale osumnjičenih, da su oni uhapšeni juče oko 22.25 časova.

- Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica uhapsili su P.S, P.E, S.E. i B.N, svi iz Bratunca zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa na štetu firme iz Bijeljine - saopštili su iz policije.

Dodaju da su policajci operativnim radom na terenu došli do saznanja da bi se mogla izvršiti krađa naftnih derivata iz radnih mašina firme iz Bijeljine, koje se nalaze u mjestu Čumavići kod Srebrenice.

Tokom kontrole saobraćaja policija je zaustavila i kontrolisala dva vozila „opel astra“, a kojima su se nalazili osumnjičeni.

- U prtljažniku vozila su se nalazili kanisteri napunjeni naftnim derivatima. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog  tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se protiv osumnjičenih dostavi izvještaj o gore navedenom djelu – naveli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, nafta je ukradena iz mašina firme „Luka Holc“ Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana